Vertel "A" unieke verhaal

Website laten maken in Antwerpen

Zelfs vanachter ons bureau hier naast het MAS, begrijpen we dat elke KMO zijn eigen, unieke verhaal te vertellen heeft. Vol avonturen, hindernissen en overwinningen. In de steeds verder digitaliserende wereld is het cruciaal om dat verhaal op de juiste manier te delen. Een sterke online aanwezigheid kan het verschil maken tussen ‘meedoen’ en ‘uitblinken’. Wij staan klaar om jouw digitale voetafdruk te vestigen, je merk te laten schitteren en je verhaal te vertellen.

In een paar eenvoudige stappen realiseren we samen jouw digitale verhaal:

  1. Nodig ons uit aan je tafel en we komen zo snel mogelijk af.
  2. Vertel je unieke verhaal, wij luisteren aandachtig.
  3. Geef mee vorm aan je website, wij tekenen tot je het goed vindt.
  4. Daag ons uit met wat integraties of koppelingen.
  5. Druk zelf op de lanceer-knop, wij houden alles in de gaten.
  6. Nip van die champagne en kijk tevreden terug. Wij trekken een pintje open (enkel op vrijdag)!

Wat mag je verwachten?

Akkoord, die 6 stappen stellen het nogal simplistisch voor. Natuurlijk zit er meer achter, want professionele websites bouwen is een specialiteit op zich. Volg even mee wat je van ons mag verwachten:

Strategisch advies

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroepen en concurrenten. Vervolgens helpen we je bij het ontwikkelen van een strategie die de juiste online kanalen en benaderingen identificeert. Of het nu gaat om sociale media, e-mailmarketing, contentmarketing of betaalde advertenties, we begeleiden je om de meest effectieve online strategieën te bepalen en uit te voeren.

Ontwerp op maat van jouw bedrijf

Jouw website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. We ontwerpen en ontwikkelen een website die volledig aansluit bij de stijl en identiteit van jouw bedrijf. Geen templates of standaardoplossingen – alles is op maat gemaakt om jouw merk te laten schitteren.

Eenvoudig te gebruiken CMS

We voorzien je van een krachtig, maar gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), zodat je eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken en beheren zonder technische kennis. Dit kan WordPress zijn of iets anders, zolang het maar bij jou past.

Contentmoderatie en publicatie

Toch geen goesting om zelf je website up-to-date te houden? Geen probleem, we nemen de zorgen van contentmoderatie uit handen. We zorgen ervoor dat jouw nieuwsberichten, blogposts, productinformatie en andere content er professioneel uitzien en goed worden gepresenteerd aan jouw doelgroep.

Integraties met CRM en/of ERP

Om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren, bieden we integratiemogelijkheden met Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP) systemen. Dit helpt je bij het beheren van klantrelaties, het stroomlijnen van operationele processen en het verbeteren van de algehele efficiëntie.

SEO / SEA klaarmaken

We zorgen ervoor dat jouw website klaar is voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Dit omvat het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, het uitvoeren van zoekwoordonderzoek en het opzetten van effectieve advertentiecampagnes om jouw zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten.

Structured Data

We implementeren structured data op jouw website, wat zoekmachines helpt om jouw event- en contactinformatie beter te begrijpen en weer te geven in de zoekresultaten. We zorgen ervoor dat je vacatures tot in Google For Jobs geraken en daar dé ideale match vinden.

Online marketing setup

We zetten jouw online marketing op met tools zoals Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics (GA). Dit stelt je in staat om het gedrag van websitebezoekers te begrijpen en je marketinginspanningen te optimaliseren.

Social Media integratie

We integreren je website met je social media-accounts, zodat content eenvoudig kan gedeeld worden en je interactie kunt hebben met jouw doelgroep op platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Professionele fotograaf of bedrijfsfilm

We kunnen een professionele fotograaf of videograaf inschakelen om je producten, diensten en bedrijf in beeld te brengen. Dit vergroot de visuele aantrekkingskracht van je website (en hoeft niet overdreven duur te zijn).

Basic eCommerce

Als je producten wilt verkopen via je website, bieden we eenvoudige eCommerce-oplossingen aan. Die stellen je in staat om producten mooi te presenteren, bestellingen te verwerken en betalingen te accepteren.

Ah, gij zijt ook van 't Stad?

Awel, dan moeten we zeker eens een klappeke doen.

Boek een gesprek