Zichtbaarheid en impact in de digitale jungle

SEO en SEA

In de overvolle wereld van het internet is zichtbaarheid koning (lees: de koning staat bovenaan in Google). SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn cruciale tools om je online aanwezigheid te maximaliseren.

Een goede SEO-strategie zorgt ervoor dat je bovenaan aanwezig zal zijn bij bepaalde zoekacties van gebruikers. We bepalen samen wat de langetermijnstrategie gaat zijn en hoe we die gaan inpassen. Sowieso zorgen wij voor de technische basis ter ondersteuning van de SEO-strategie.

SEA geeft je meer slagkracht op korte termijn. Je betaalt om bovenaan aanwezig te zijn op bepaalde kernwoorden. Maar dit kosten-efficiënt opzetten, runnen en bijsturen is een discipline op zich. We rapporteren op geregelde tijdstippen en geven advies over SEA-campagnes die interessant zijn voor jouw business.

Wat houdt dat nu allemaal in, die SEO- of SEA-strategie? Wees gerust, dat valt allemaal best goed mee. Vaak is jouw inhoudelijk verhaal al 75% van de strategie. We luisteren dan ook eerste naar dat verhaal vooraleer over te gaan tot actie. Als we in actie schieten, dan zijn er verschillende werven waar we op gaan werken.

Keyword onderzoek

Diepgravende analyse om te begrijpen hoe jouw klanten zoeken en welke termen ze gebruiken.

Technische optimalisatie

Zorgen dat je website vlekkeloos werkt en snel laadt, voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Contentcreatie

Het maken van waardevolle en relevante inhoud die bezoekers aantrekt en behoudt. Gooi ons in een paar bullets wat je wil vertellen, en wij (of ChatGPT) zorgen voor de story.

Linkbuilding

Het versterken van de online autoriteit van je website door middel van kwalitatieve externe links. We contacteren andere organisaties om jouw website te vermelden, dat levert jou extra verkeer op.

Paid campaigns

Gerichte advertentiecampagnes om onmiddellijk verkeer en conversies te stimuleren. We stellen de juiste parameters in om het juiste publiek op jouw website te krijgen.

Monitoring en analyse

Voortdurend toezicht op prestaties met diepgaande rapportage om inzichten te verkrijgen en strategieën te verfijnen. Je krijgt van ons een dashboard met de belangrijkste statistieken en metrics op.

Lokale SEO

Optimaliseren voor lokale zoekopdrachten om de zichtbaarheid in specifieke regio’s of steden te vergroten.

Continu leren

De digitale wereld verandert snel. We blijven op de hoogte van de laatste trends en algoritme-updates om je een voorsprong te geven.

 

Zet je zelf bovenaan in onze agenda

Boek een call of meeting

Boek een gesprek