Onbeperkt Jobstudent

Een webplatform zonder beperkingen

branding

rekrutering

webapplicatie

webdesign

Bij Onbeperkt Jobstudent kijken ze naar studenten in het juiste perspectief. Ze richten hun aandacht naar de kwaliteiten die écht tellen om een studentenjob goed uit te voeren. Ze kijken verder dan de beperkingen.

Voor hun nieuwe branding én website kwamen ze aankloppen bij Colorado. Een inclusieve huisstijl die barst van het enthousiasme en de dynamiek, net zoals hun studenten. Een huisstijl die engagement uitstraalt net zoals de bedrijven en partners. Met véél kleur en golvende lijnen gaven we Onbeperkt Jobstudent een passende identiteit.

Voor de website gingen we nog een stap verder. Niet zomaar een online visitekaartje met wat algemene informatie… Neen, uiteindelijk ontwierpen en bouwden we een heus webplatform waar zowel studenten als de bedrijven hun persoonlijk profiel en DNA kunnen beheren. Allemaal in functie van het vinden van de juiste match tussen die studenten en bedrijven. Via gerichte vragenlijsten komen we erachter wat de voorkeur van de studenten is en wat voor soort jobs de bedrijven in de aanbieding hebben.

Het vinden van die juiste match is de core-business van Onbeperkt Jobstudent. Metier, ervaring en menselijkheid zijn absoluut noodzakelijk om dat goed te doen. Maar dat vergt veel tijd en inspanning. We proberen de inspanning van de recruiters te verlichten door de inzet van een volwassen ATS- en CRM-systeem Carerix. Carerix zorgt voor een centralisatie van alle gegevens en begeleid de recruiters in hun persoonlijke dossiers. Door toevoeging van AI (via The Matchbox) zal het systeem een gerichte voorzet tot match geven aan de mensen van Onbeperkt Jobstudent.

Een perfecte match tussen Colorado en Onbeperkt Jobstudent!

Een webplatform zonder beperkingen
Een webplatform zonder beperkingen
Een webplatform zonder beperkingen
Een webplatform zonder beperkingen
Een webplatform zonder beperkingen