Meer dan code, een belofte van kwaliteit

Webdevelopment

De transformatie van een prachtig webdesign naar een vlekkeloze, werkende website lijkt wellicht magie. Maar achter die schermen schuilt een doordacht proces, uitgevoerd door vakmensen die elke pixel, elke interactie en elk element serieus nemen.

Wat ons bij Colorado onderscheidt, is ons enthousiasme voor uitdagende projecten. Complexiteit? Breng het maar op! We zien het niet als een hindernis, maar als een kans om iets buitengewoons te bouwen. Of het nu gaat om fancy webapps, op maat gemaakte online winkels of technische hoogstandjes, we hebben de skills om het te klaren.

Maar eerlijk gezegd, draait het voor ons niet alleen om bits en bytes. Het draait om mensen. Jouw visie en doelen zijn de sterren van de show. We willen weten wat je wilt en werken samen om jouw dromen tot leven te brengen. We houden van die persoonlijke touch in ons werk. En als we klaar zijn, heb je niet alleen een functionele website, maar ook een site die er geweldig uitziet en makkelijk te gebruiken is.

Wat krijg je van onze developers? Professionaliteit! Dat krijg je van onze developers. Dat moest er nog maar aan mankeren. Maar bij het bouwen van een professionele website zijn nog andere dingen belangrijk. Sommige dingen zal je nooit te zien krijgen, maar ze zijn er wél.

Het juiste CMS-systeem

Of je nu zweert bij WordPress, de veelzijdigheid van Drupal waardeert, of de precisie van Craft CMS, Joomla of iets anders zoekt – wij hebben de expertise in huis om jouw platform van keuze te optimaliseren.

eCommerce integraties

Van Shopify tot WooCommerce, we zorgen ervoor dat jouw webshop niet alleen goed werkt, maar ook naadloos aansluit bij de behoeften van je klanten.

Performance-monitoring

Een website moet niet alleen goed ogen, maar ook razendsnel zijn. We houden voortdurend de vinger aan de pols om te zorgen voor optimale prestaties.

Cross Browser

Jouw site moet er perfect uitzien en functioneren, of je bezoekers nu Chrome, Safari, Firefox of een andere browser gebruiken. Vooraleer jouw website te lanceren, testen we deze op verschillende platformen en toestellen.

Deployment en hosting

Van het live zetten van je site tot het kiezen van de juiste hostingoplossing, we hebben alles onder controle. Met 1 druk op de knop zetten we de laatste aanpassingen online, CI/CD uit het boekje.

Onderhoud

Websites zijn als tuinen, ze hebben onderhoud nodig om te bloeien. We zorgen ervoor dat jouw digitale tuin altijd in topvorm is.

Een veilige omgeving

We slapen pas als we weten dat jouw website veilig en beschermd is tegen ongewenste indringers. Hackers bijten hun tanden stuk op je website en druipen af.

Juridische compliance

Met de constant veranderende wetten rondom dataprivacy, zorgen wij ervoor dat je website altijd voldoet aan de GDPR/AVG-normen (lees: die vervelende cookie-melding).

 

Spreek rechtstreeks met onze developers!

Reserveer een half uurtje in onze agenda.

Boek een gesprek