De digitale brug naar jouw klant (en Google)

Online Marketing

In het hedendaagse digitale tijdperk is een effectieve online marketingstrategie essentieel. Het verbindt merken met hun doelgroepen op manieren die traditionele marketing niet kan bereiken. Zo’n strategie moet regelmatig bijgestuurd worden, dat gebeurt bij voorkeur op basis van objectieve data en kennis van de markt. Als dat goed zit, scoor je automatisch hoger in Google.

Jouw website is een belangrijk onderdeel in die online marketingstrategie. We zorgen er dan ook voor dat die website de nodige inzichten geeft om de online marketing bij te sturen waar nodig. De opzet van Google Tag Manager en Google Analytics is een evidentie. Dat goed doen volgens de regels van de kunst én met aandacht voor privacy, is veel minder evident. Je mag van ons een overzichtelijk dashboard verwachten waarop jij kan aflezen hoe goed je website presteert.

Content is ook een belangrijke factor in online marketing. Content die converteert. Makkelijker gezegd dan gedaan. No worries, we staan aan jouw zijde en geven je voldoende tips en tricks.

Jouw online marketing verdient onze volle focus. Wij focussen dan ook op verschillende aspecten van online marketing en alles wat daarrond hangt. Gaat het ons petje te boven, dan hebben we steeds onze partners achter de hand voor assistentie.

Aanpak op maat

Elk bedrijf is uniek, en dat vereist een op maat gemaakte benadering. Door samen te werken, duiken we diep in jouw merkidentiteit, doelen en de behoeften van je klant.

Strategische kanalen

Of het nu gaat om sociale media, e-mailmarketing of contentmarketing, we kiezen de kanalen die resulteren in de hoogste ROI voor jouw bedrijf.

Data-analyse

Door de prestaties voortdurend te meten, kunnen we in realtime aanpassingen maken en zorgen voor de beste resultaten

Contentcreatie

Authentieke en boeiende inhoud die jouw merkwaarden uitstraalt en een relatie opbouwt met je doelgroep.

Conversiegericht

Niet alleen gericht op zichtbaarheid, maar ook op actie. We zorgen ervoor dat bezoekers klanten worden.

Campagne-optimalisatie

Op basis van data-feedback zullen campagnes worden bijgestuurd om maximale effectiviteit te garanderen.

Maak kennis met onze marketeers

Boek een momentje in onze agenda

Boek een gesprek