We begrijpen mekaar (op de tonen van Tourist LeMC)

Service Design

Bij Colorado beschouwen we Service Design als een symfonie waarbij we niet alleen de digitale ervaring, maar ook de bredere dienstverlening optimaliseren die verband houdt met uw website. Het draait om het begrijpen en verbeteren van de complete reis die uw gebruikers maken, van het allereerste contact met uw website tot eventuele vervolgacties en interacties.

Om een professionele website te kunnen bouwen, moet je eerst voldoende zicht krijgen op de business en de doelgroep van die business, jouw business. Deze fase lijkt op het eerst zicht wat gegoochel met buzzwords, maar die woorden zijn niet te onderschatten. Wil je je investering laten renderen, dan kan je maar beter zeker zijn van je doel en de weg ernaar toe. Daar zorgen wij voor!

Buzzwords ja, maar mét impact. We leggen een paar van die hippe termen uit.

Gebruikersreis en touchpoints (customer journey)

We beginnen met het in kaart brengen van de volledige gebruikersreis, inclusief alle touchpoints waar gebruikers in aanraking komen met je website en de bijbehorende diensten. Dit omvat niet alleen online interacties, maar ook offline interacties.

Cross-Channel ervaring

Onze focus ligt op het bieden van een consistente en naadloze gebruikerservaring, zelfs wanneer gebruikers tussen verschillende kanalen schakelen, zoals desktop, mobiel, sociale media of fysieke locaties.

Klantgerichte aanpak

We hechten veel belang aan het begrijpen van de behoeften, wensen en zorgen van jouw gebruikers en klanten. Onze oplossingen zijn altijd gericht op het vervullen van deze behoeften, of het nu gaat om content, functionaliteit of gebruikersondersteuning.

Prototyping en testen

Service Design omvat het creëren van prototypes van zowel digitale als fysieke interacties, zodat ze kunnen worden getest en geoptimaliseerd voordat ze worden geïmplementeerd. Hiermee kunnen we zowel websitefuncties als klantenserviceprocessen en gebruikersstromen optimaliseren. We geven je de kans om héél vroeg in het proces feedback te geven op die prototypes, dat scheelt ons tijd en jou budget.

Betrekken van alle actoren

We geloven in een holistische benadering die alle relevante belanghebbenden betrekt, van gebruikers en klantenservice tot marketing- en technische teams. Daarom zullen we jullie ook vragen om mensen uit verschillende afdelingen en verschillende stappen in het proces te betrekken in onze samenwerking.

Service Blueprinting

Deze tool in Service Design helpt bij het visualiseren van de complete service-ervaring, inclusief interacties tussen gebruikers, personeel en digitale systemen. Plaatjes maken het vaak simpeler, dus doen we dat ook.

Duurzaamheid en schaalbaarheid

We houden rekening met de duurzaamheid en schaalbaarheid van je website of applicatie, zodat deze kan groeien en evolueren naarmate je organisatie groeit of verandert. We kijken dus net iets verder dan onze neus lang is… misschien zelfs verder dan uw neus lang is.

Voor ons gaat Service Design voor websites verder dan alleen het creëren van een aantrekkelijke gebruikersinterface. Het draait om het begrijpen en verbeteren van de algehele gebruikerservaring, inclusief alle touchpoints en interacties die gebruikers hebben met de dienstverlening rondom uw website. Hierdoor kunnen we effectievere en klantgerichte online diensten bieden die uw merk naar nieuwe hoogten tillen.