Box@Home

Out-of-the-box UX-design

ui-design

ux-ontwerp

webdesign

Box@Home is onderdeel van Merak. Merak is gespecialiseerd in archivering en opslag van documenten en digitale informatie voor bedrijven. Box@Home biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om voor een bepaalde periode goederen en/of documenten te gaan opslaan. Omdat de doelgroep en de afhandeling van dit product toch wat verschilt van de B2B-benadering van Merak, werd gezocht naar een partner voor het uittekenen van een intuïtieve sitestructuur en het uitwerken van een high-fidelity design gericht op conversie en laagdrempelig in gebruik. 

Met de bouw van deze nieuwe website wil Box@Home z’n marktaandeel op de particuliere markt vergroten en meer opdrachten binnenhalen. 

Het was aan Colorado om een volledig website design voor de B2C-markt uit te werken, gestoeld op stevig UX-onderzoek. Bij de uitwerking moet rekening gehouden worden met een aantal marketingdoelstellingen en moet ook de gebruikerservaring ook gemeten kunnen worden. Er moet eerst input verzameld worden bij diverse teams en personen. Indien gewenst kunnen ook klanten bevraagd worden om hun tevredenheid te meten.

Het resultaat mocht er zijn. Na amper 6 maanden was er al een fundamentele toename merkbaar in het aantal aanvragen. De omzet steeg met ruim 15%.

Out-of-the-box UX-design
Out-of-the-box UX-design
Out-of-the-box UX-design