Uw werkwijze gegoten in een online tool, niet andersom

Data-driven webapplicaties

De dynamiek van moderne bedrijfsvoering vraagt soms om oplossingen die buiten het kader van een standaardwebsite vallen. Vooral wanneer het gaat om uitgebreide administratieve taken die zowel complexiteit als flexibiliteit vereisen. Daarbij komt kijken: enorme datavolumes, frequente databewerkingen en robuuste structuren.

Als het gaat om bedrijfsprocessen die schreeuwen om automatisering, of relaties met klanten en leveranciers die verfijning nodig hebben, staan wij paraat. Samen duiken we in de processen, behoeften en stakeholders en ontwerpen we een holistische online oplossing.

Ons fundament ligt vaak bij PHP/Symfony, verankerd met een MySQL-database. Maar net zoals elk project uniek is, blijft onze technologische aanpak flexibel en aangepast aan de unieke behoeften van elk project.

Hoe pakken we zoiets aan?

 1. We luisteren zeer aandachtig. Jij legt ons stap voor stap het huidige proces uit en geeft aan waar het stroef loopt. Wij geven onze visie en geven aan waar er kan gedigitaliseerd worden.
 2. We brengen in kaart wat er moet gebouwd worden. We benoemen de databronnen en welke gegevens we gaan centraliseren. Wees gerust, we schrijven dat op en maken begrijpbare plaatjes.
 3. Onze UX-designers schetsen de globale samenhang van verschillende schermen om tot een goede flow te komen. We maken dat ontwerp klikbaar, dan kan jij er eens doorheen navigeren en en-passant je feedback doorgeven.
 4. Eens de UX-flow goed zit, werken we de schermen in detail uit, alle knopjes en veldjes op de juiste plek. Wekelijks geven we jou een update mee.
 5. Onze database experts zetten ondertussen de databank op en starten aan de implementatie van de centrale business logica… jouw logica, niet die van ons.
 6. Al héél snel zetten we iets online, in de cloud. Voor jullie bereikbaar en testbaar. Zo verzamelen we snel feedback en kunnen we goedkoop bijsturen.
 7. Tenslotte zetten we de puntjes op de i en lanceren de software voor heel je bedrijf. O ja, we geven natuurlijk iedereen een opleiding vooraf en zorgen voor een intuïtieve handleiding.

De pijlers van onze data-gedreven webapplicaties

 • Gegevensverzameling: Verschillende bronnen voeden onze apps, variërend van gebruikersinvoer tot externe API’s.
 • Gegevensopslag: Een passend opslagmechanisme, van relationele databases tot cloudopslag, afhankelijk van de projectvereisten.
 • Gegevensverwerking: Transformeren en ontginnen van gegevens om bruikbare inzichten te verkrijgen.
 • Dynamische inhoud: Altijd relevant en gepersonaliseerd voor de eindgebruiker.
 • Besluitvorming: Slimme aanbevelingen en acties gedreven door data-inzichten.
 • Gegevensvisualisatie: Inzichtelijke presentaties die zelfs de meest complexe datasets vereenvoudigen.
 • Gebruikersanalyse: Continu leren van gebruikersgedrag om de app te verbeteren.
 • Schaling en prestaties: Gebouwd voor groei en altijd performant, ongeacht de gebruikersdruk.
 • Beveiliging en privacy: Een niet-onderhandelbare belofte om gegevens te beschermen en gebruikersprivacy te waarborgen.
 • Machine Learning en AI: Geavanceerde technologie om de appervaring verder te verrijken en te optimaliseren.

 

Leg je proces maar op ons bureau!

Boek een half uurtje in onze agenda

Boek een gesprek