Stad Antwerpen

Wij zen fan van "A"

Jep, toegegeven wij zijn al jaren fan van “A”. Dat is te zien aan de hoeveelheid projecten die we al mogen realiseren hebben voor Stad Antwerpen, en zeer divers ook.

Van een back-office systeem voor de afhandeling van 100.00 meldingen per jaar, over een UX-traject voor het Stedelijk Onderwijs tot de realisatie van nieuwe websites voor de schouwburgen.

’t Stad is van ongs

Ni helemaal, maar misschien toch “een stukske”. Vele kleine stukskes. Bekijk hieronder zeker de verschillende projecten die we in de afgelopen jaren voor de Stad Antwerpen hebben gerealiseerd.

Die projecten lopen inderdaad uiteen wat functionaliteiten betreft, maar zeker ook qua technologie. Het platform voor de afhandeling van meldingen werd gebouwd in Angular, de websites voor de cultuurhuizen in ReactJS en de tulpenpluk-game in vanilla Javascript. De back-office voor de website van Huis van het Kind en de jobswebsite voor Digipolis, daar is een sterk staaltje NodeJS mee gemoeid om de verbinding te maken tussen het AcPaas-platform (Antwerp City as a Service) en de front-end.

Je merkt het, de cases moeten zich niet aan onze stack aanpassen, wij passen onze stack aan in functie van de case. Op maat en best geschikt.

 

 

Fan van Colorado?

Awel, boek gerust een momentje in onze agenda in.

Boek een gesprek