Een uniek ontwerp is zoveel leuker

Website laten ontwerpen

Weet je wat het verschil is tussen de rest en ons? Zij beginnen met templates. Wij beginnen met vragen. Geen voorgekookte thema’s, geen standaard componenten, en zeker geen doe-het-zelf bouwpakketten (lees: Wix, Weebly). Want laten we eerlijk zijn, je hebt ons niet nodig voor een website uit een blikje.

We duiken diep, beginnend met een leeg blad. We willen alles weten: over jou, je doelgroep en wat je uniek maakt. Als we het volledige plaatje hebben, dan pas beginnen we met ontwerpen. En wat we creëren, zal speciaal voor jou zijn.

Designen is mislukken en opnieuw beginnen

Picasso heeft waarschijnlijk meer schetsen en schilderijen in de vuilbak gegooid dan dat hij er verkocht heeft. Maar diegene die hij verkocht heeft… die hebben zijn faam gemaakt. Hetzelfde geldt voor het maken van een webdesign. Dat is nooit van de eerste keer juist of er pats op. Dat is werken geblazen. Dat is proberen, mislukken en opnieuw proberen. Waarom? Omdat jouw uniek verhaal een uniek en passend ontwerp verdient.

Wie beter om dat verhaal mee te schrijven dan jij zelf? Bij ons zit je praktisch mee aan de tekentafel (lees: in Figma) en we beknibbelen niet op het aantal iteraties. We gebruiken onze expertise voor een top design af te leveren dat rekening houdt met verschillende aspecten.

 

Toegankelijkheid

Iedereen verdient een geweldige online ervaring. Daarom voldoen we niet alleen aan de WCAG 2.1 AA-standaarden, maar kunnen we je ook begeleiden naar het Anysurfer-label, zodat iedereen van jouw site kan genieten. e-Inclusie is (bijna) een must.

Responsief design

Of mensen nu scrollen op hun telefoon, klikken op hun desktop, of swipen op hun tablet, jouw website staat klaar voor actie. Wij testen je website uitvoerig op alle mogelijke devices en op verschillende platformen.

Visuele hiërarchie

Essentieel voor het sturen van aandacht. De belangrijke elementen springen eruit, zodat jouw boodschap luid en duidelijk overkomt.

Consistentie

Elk detail, van kleur tot lettertype, is zorgvuldig overwogen om een consistente en gedenkwaardige ervaring te bieden. Reden nummer 1 waarom we nooit of te nimmer werken met pagebuilders, daar is na 3 weken de consistentie ver te zoeken.

Focus

In een wereld van digitale afleidingen, is het onze taak om de gebruiker op het juiste pad te houden. Eenvoudige, intuïtieve designs zorgen ervoor dat bezoekers blijven hangen. En als ze blijven hangen, dan doe jij meer zaken :-).

SEO-vriendelijk

Omdat de beste website weinig waard is als niemand hem kan vinden. We zorgen ervoor dat zoekmachines je site zien, waarderen en aanbevelen. Via Structured Data bieden we jouw informatie op een schoteltje aan bij Google en co.

Kom gezellig mee tekenen

Boek een meeting met onze designers

Boek een gesprek