Gedaan met excelsheets en mails

Webapplicatie laten maken

Laten we eerlijk zijn, in een wereld waar mails en Excel-sheets de boventoon voeren, is het hoog tijd om een flinke digitaliseringsstap te zetten. Hoe vaak heb je jezelf betrapt op het doorzoeken van tientallen bestanden of mails om die ene specifieke klantinformatie te vinden? Of urenlang kladpapier doorgespit om te achterhalen welke voorraad er nog in het magazijn ligt? Het kan anders, en geloof ons, veel efficiënter.

Bij Colorado houden we van het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties die jouw bedrijfsprocessen vereenvoudigen, stroomlijnen en optimaliseren. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom zou je genoegen nemen met een one-size-fits-all oplossing? Of het nu gaat om het stroomlijnen van je voorraadbeheer, het automatiseren van repetitieve taken, of het creëren van een betere klantinteractie, we ontwikkelen webapplicaties die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften.

Met onze op maat gemaakte webapplicaties kunnen we je bedrijfsprocessen digitaal laten floreren. Dus zeg maar dag tegen de frustraties van handmatige gegevensinvoer, onnodige fouten en verloren uren. Hallo tegen de kracht van geautomatiseerde workflows, intuïtieve gebruikersinterfaces en realtime gegevenstoegang. We doen de technische zware arbeid zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

 

Hoe pakken we zoiets aan?

  1. We luisteren zeer aandachtig. Jij legt ons stap voor stap het huidige proces uit en geeft aan waar het stroef loopt. Wij geven onze visie en geven aan waar er kan gedigitaliseerd worden.
  2. We brengen in kaart wat er moet gebouwd worden. We benoemen de databronnen en welke gegevens we gaan centraliseren. Wees gerust, we schrijven dat op en maken begrijpbare plaatjes.
  3. Onze UX-designers schetsen de globale samenhang van verschillende schermen om tot een goede flow te komen. We maken dat ontwerp klikbaar, dan kan jij er eens doorheen navigeren en en-passant je feedback doorgeven.
  4. Eens de UX-flow goed zit, werken we de schermen in detail uit, alle knopjes en veldjes op de juiste plek. Wekelijks geven we jou een update mee.
  5. Onze database experts zetten ondertussen de databank op en starten aan de implementatie van de centrale business logica… jouw logica, niet die van ons.
  6. Al héél snel zetten we iets online, in de cloud. Voor jullie bereikbaar en testbaar. Zo verzamelen we snel feedback en kunnen we goedkoop bijsturen.
  7. Tenslotte zetten we de puntjes op de i en lanceren de software voor heel je bedrijf. O ja, we geven natuurlijk iedereen een opleiding vooraf en zorgen voor een intuïtieve handleiding.

Dat zal wel een berg geld kosten?!

Hoeft niet. Je moet het vooral zien als een efficiëntie-operatie. Je zal waarschijnlijk ergens anders veel geld uitsparen door een proces te optimaliseren en te digitaliseren. Door centralisatie van data bespaar je vooral dure arbeidstijd die gaat naar zoeken, kopiëren en doorsturen van telkens diezelfde informatie. Met de loonkosten van tegenwoordig kan je daar al snel wat gaan besparen en de tijd nuttiger inzetten. Wat is €25.000 in vergelijking met de kosten van een arbeidskracht? Peanuts toch?!

Bovendien geeft maatwerk de mogelijkheid om op eigen tempo te ontwikkelen en op die manier ook de kosten te spreiden. De kosten, niet persé het gebruik. We starten met beperkte functionaliteiten die van bij de start al wel een fundamentele meerwaarde bieden. M.a.w de applicatie begint al geld te besparen nog voor die helemaal af is.

Tenslotte bespaar je op de lange termijn ook een flinke hap budget aan licentiekosten voor standaardsoftware. Een op maat gemaakte oplossing kost je nog wel iets aan onderhoud en aan hosting, maar dat is vaak maar een fractie van de licentiekosten van een standaard CRM of ERP-pakket.

Een afspraak op jouw maat?

Plan een eerste momentje in onze agenda in.

Boek een gesprek