Recrewtment

Zoeken en vinden zoals Google

rekrutering

webdesign

webdevelopment

Een paar vacatures posten op je website is 1 ding. Maar constant een wisselend aanbod van meer dan 500 vacatures up-to-date houden, publiceren op je website en daarop sollicitaties tracken… dat is een ander paar mouwen. Een paar mouwen die Recrewtment goed past.

Via hun Bullhorn ATS-systeem beheren de verschillende recruiters verspreid over heel vlaanderen hun bijna 1000 vacatures op een intuïtieve manier. Deze vacatures komen automatisch op de website terecht. Niet rechtstreeks, maar via The Matchbox. Een slimme HR-zoekmachine die alle jobs voorziet van slimme synoniemen, zoektermen en vertalingen. Door de website aan te sluiten op The Matchbox ontgrendel je een krachtige zoeker en vind de kandidaat op een mum van tijd de vacature die best bij hem of haar past.

Daarnaast worden de actuele vacatures ook automatisch doorgeduwd naar het jobboard van Indeed, het meest bezochte vacatureplatform van Europa. Ook de vacatures van Recrewtment zijn daar steeds te vinden.

Het online solliciteren op een job is kinderspel en door wat extra slimmigheid in de website komt de sollicitatie bij de juiste recruiter terecht én is die onmiddellijk te gelinkt in het Bullhorn ATS-systeem.

De job van recruiter was nog nooit zo efficiënt en pragmatisch geregeld.

Zoeken en vinden zoals Google
Zoeken en vinden zoals Google
Zoeken en vinden zoals Google
Zoeken en vinden zoals Google
Zoeken en vinden zoals Google