Vlam

Tuinainemer

De Vlaamse sector van tuinaannemers verenigt zich al jaren op www.tuinaannemer.be. Viavictor / Colorado werd gevraagd een campagne te bedenken om meer mensen naar die website te sturen en hen daar te inspireren om hun tuinproject concreet te maken en contact op te nemen met een tuinaannemer in de buurt.

De campagne werd opgehangen aan een webapp die mensen in staat stelt om een foto op te laden van hun tuin en daar via AI inspiratie uit te halen om die vervolgens te bespreken met een tuinaannemer in de buurt. De webapp moest in de eerste plaats zeer laagdrempelig zijn en zoveel mogelijk mensen vlot het proces te laten doorlopen. Het proces is opgebouwd in een 3-tal stappen:

  • Uploaden van een foto van je huidige tuin
  • Kiezen van een bepaalde stijl
  • Tonen van 4 mogelijke AI-verrijkte foto’s + opzoeken tuinaannemer in de buurt

We hebben hiervoor gebruik gemaakt van een Generative AI service (Stable Diffusion). Stable Diffusion kan hoogwaardige beelden genereren op basis van een bron-foto, aangevuld met extra “prompt”-parameters. Deze prompt-parameters worden door ons opgebouwd op basis van de keuze van stijl.

Ook zin om je tuin onder handen te nemen? Surf naar https://tuinainemer.be/ en kom te weten wat jouw tuin allemaal kan worden.

Tuinainemer
Tuinainemer
Tuinainemer
Tuinainemer