Hét CMS voor eenvoudig websitebeheer

Wordpress website

WordPress is de belichaming van eenvoudig en modulair webbeheer. Met zijn gebruiksvriendelijke interface stelt dit platform je in staat om alle aspecten van jouw website moeiteloos te beheren.

Of je nu pagina’s wilt toevoegen, berichten wilt publiceren, de navigatie wilt aanpassen of gebruikers wilt beheren, WordPress biedt de basisfunctionaliteiten die je nodig hebt. Dankzij de intuïtieve interface kun je content bekijken voordat je deze publiceert en heb je toegang tot een handige mediabibliotheek voor het beheren van afbeeldingen, video’s en documenten. Bovendien kun je met gemak content opmaken en reacties modereren.

WordPress is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook buitengewoon krachtig vanwege zijn wereldwijde community. Als het meest gebruikte CMS ter wereld profiteert WordPress van een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, wat betekent dat er voor vrijwel elke behoefte een geschikte plugin beschikbaar is.

Onze aanpak bij Colorado is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Hoewel WordPress een overvloed aan plugins biedt, beperken we ons tot het strikte minimum en maken we alleen gebruik van “premium” versies zoals Gravity Forms, Yoast en WPML. Dit garandeert een soepel functionerende website met langdurige ondersteuning.

Als bewijs van WordPress’ kracht en veelzijdigheid, kijken we naar enkele van ’s werelds meest gerespecteerde websites, waaronder Techcrunch van Yahoo, The New Yorker, BBC America, Sony Music, de officiële website van Zweden en Bloomberg Professional.

Met WordPress aan jouw zijde, krijg je de controle over jouw webbeheer en de steun van een wereldwijde community. Ontdek meer over WordPress.