Acta VZW

Blijven leren, blijven evolueren, blijven ontwikkelen

Acta VZW is een organisatie die in 1991 ontstaan is uit de groeiende noodzaak aan technisch geschoolde werknemers in de industrie. Acta VZW organiseert opleidingen voor de bredere industriële- en chemische sector. De opleidingen worden zowel on-site als op hun hoofdkantoor ingericht. Door deze opleidingen zorgen zij ervoor dat operators in de chemie en petrochemie steeds up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen en evoluties.

Acta VZW kan dan natuurlijk zelf niet achterblijven op het vlak van hun huisstijl en communicatie. Al reeds 5 jaar zijn wij hun partner voor alles wat digitale communicatie aangaat. Onze brede expertise is dan ook uitermate geschikt voor Acta om digitaal mee te groeien met hun klanten.

Heb jij ook een opleiding nodig voor het beheer van je website? Boek een eerste les in!

Maak een afspraak

Kennis vergaren doe je stap voor stap, een re-branding, website en opzet van een klantportaal ook!

Beginnen bij het begin is strategisch al vaak de juiste keuze gebleken. Daarvan hebben we Acta ook kunnen overtuigen. First-things-first dus. Als je wil groeien en wil moderniseren qua werking, dan begin je bij de basis.

De basis van alles is … potgrond, maar op vlak van communicatie is dat een duidelijk “brand”. Alles begon dan ook met een stevige re-branding van Acta VZW. Heel de santeboetiek werd onderhanden genomen: nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe typografie, nieuwe powerpoint templates, nieuwe vlaggen, … noem het op en ’t steekt in het nieuw bij Acta.

Jep, goed geraden… ook een nieuwe website! Een WordPress-website met alle info over Acta én hun actueel aanbod van opleidingen, rechtstreeks uit de back-office, zonder omwegen.

Tenslotte werden ook de eerste fundamenten gelegd voor een nieuw portaal. Een portaal voor cursisten, klanten en docenten. In een eerste stap werd het onthaal van cursisten al gedigitaliseerd. Via een handige app of op de tablet in de inkomhal kunnen cursisten zichzelf in-checken… voor een vlucht vol kennisoverdracht.

Acta VZW